Ga jij als huisarts aan de slag voor Gezond.nl?

De huisartsenzorg staat in toenemende mate onder druk. Er is een steeds groter wordend tekort aan zorgverleners, tegelijkertijd stijgt het aantal zorgvragen en zijn de zorgvragen van patiënten steeds complexer. De complexiteit van de toenemende druk kent vele oorzaken en vraagt dus ook meerdere oplossingen. Ook bestaan er verschillen tussen regio’s en praktijken. Wij zetten in op verschillende oplossingsrichtingen, waaronder digitalisering met Gezond.nl. Gezond.nl is een hybride vorm van zorg: digitale zorg via Gezond.nl waar het kan en fysieke zorg bij de lokale vaste huisartsen als het nodig of gewenst is.
Huisarts laat Gezond.nl app zien aan patiënt

Gezond.nl is een hybride vorm van zorg: digitale zorg via Gezond.nl waar het kan en fysieke zorg bij de lokale vaste huisartsen als het nodig of gewenst is. 

Via de Gezond.nl app beantwoorden onze digitale huisartsen van Gezond.nl de zorgvragen van patiënten direct via de chat, ook in de avond of in het weekend. Wanneer nodig plant de digitale huisarts van Gezond.nl een fysieke afspraak op de praktijk bij de vaste huisarts of doktersassistent. De digitale huisartsen werken vanuit huis of vanuit één van onze locaties, in diensten van één dagdeel of een paar uur.

Waarom werken als digitale huisarts bij Gezond.nl?

Werken waar en wanneer jij het wil:

  • De mogelijkheid om volledig vanuit huis te werken. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op een van onze MCC-locaties.
  • Diensten van een dagdeel, zoals een ochtend, middag of avond, behoren ook tot de mogelijkheden.Je werkt met een gebruiksvriendelijke digitale omgeving en het HIS van Promedico.
  • Je ontvangt een training en begeleiding om goed van start te kunnen gaan.

Bij ons staan kwaliteit en veiligheid voorop. Samen blijven we monitoren hoe zowel huisartsen als patiënten onze zorg ervaren, zodat we onze werkwijze kunnen aanpassen wanneer dat nodig is. We willen altijd goede zorg bieden, digitaal én in de fysieke praktijk.

Hoe werkt Gezond.nl?

Gezond.nl combineert digitale zorg via de Gezond.nl app met fysieke zorg op de aangesloten lokale huisartsenpraktijken. Alle patiënten die gebruik maken van Gezond.nl zijn ingeschreven bij deze lokale praktijken en kunnen dus altijd op het spreekuur worden gezien. Met Gezond.nl dragen we bij aan continuïteit van zorg en verminderde werkdruk op de lokale huisartsenpraktijk.

  • Het eerste patiëntcontact is veelal digitaal via via de Gezond.nl app, met uitzondering van spoed.
  • Patiënten kunnen voor digitale zorg ook buiten de reguliere openingstijden in de Gezond.nl app terecht.
  • De digitale huisartsen van Gezond.nl beantwoorden zorgvragen via de chat waar mogelijk. 
  • De huisartsen van de lokale praktijken verlenen fysieke zorg.
  • De digitale huisartsen van Gezond.nl bereiden het fysieke consult voor.
  • De huisartsen van Gezond.nl en van de lokale praktijken werken in hetzelfde medisch dossier.
  • Patiënten blijven ingeschreven bij hun lokale huisarts.

Enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie contact op met Eugen Zuiderwijk via ezuiderwijk@medisch-contact.nl of 06 - 2549 2247.