Huisarts bij Arts en Zorg: ‘Ideeën voor verandering worden serieus genomen’

Hoe is het om als huisarts te werken bij Arts en Zorg? Nou, volgens Sofie heel leuk! Zij werkt als waarnemend huisarts bij Arts en Zorg en vind het fijn dat ze als zzp’er toch veel continuïteit en inspraak op beslissingen heeft.

Een vaste plek

Sofie werkt al 3,5 jaar als waarnemend huisarts en sinds 1,5 jaar onder andere bij Arts en Zorg. Ze kwam als invaller te werken bij haar huidige praktijk en kon daar vervolgens blijven werken. Toen Sofie net begon, merkte ze samen met collega’s op dat de praktijk wat verbeteringen kon gebruiken. Tot haar genoegen werd dat meteen opgepakt en uitgevoerd. “Dat was het begin van een goede samenwerking. Zo hebben we de spreekkamers samen opnieuw ingericht met o.a. een nieuwe onderzoeksbank, lamp en kasten.”

Betrokkenheid en balans

Werken in de zorg is natuurlijk al druk genoeg, daarom zijn er ook aanpassingen gedaan aan de agenda die de werkdruk verlichten. “Daarbij zijn agenda’s gelijk getrokken en wordt er goed samen gewerkt met bijvoorbeeld de verpleegkundig specialist. Ook is het mogelijk meer tijd te nemen voor een patiënt, wat heel prettig is als er sprake is van complexe problematiek en/of een taalbarrière.”

“Dat alles maakt dat ik werken bij Arts en Zorg met veel plezier doe: de betrokkenheid en balans vind ik belangrijk. Ik kan nieuwe projecten aandragen en heb daarnaast ook hele gezellige collega’s en een fijne werkomgeving!”

Spreekt werken bij Arts en Zorg je aan? Bekijk dan onze vacatures door heel Nederland. Wij zoeken namelijk huisartsen in de reguliere zorg, asielzoekerszorg, gedetineerdenzorg en arrestantenzorg. En een combinatie van een of meerdere van deze opties is natuurlijk mogelijk. Wij bieden je een werkplek die bij jou past, voldoet aan jouw wensen/leerdoelen en waarin je je optimaal kunt blijven ontwikkelen. Meer weten? Je leest het hier.