Werken bij Arts en Zorg

Bij Arts en Zorg zijn we druk bezig met innoveren en ontwikkelen van de zorg. Hierbij spelen de ervaringen van onze werknemers in de verschillende praktijken een belangrijke rol. Online bieden wij al veel mogelijkheden voor patiënten: chatten met doktersassistenten, videoconsulten en online afspraken, herhaalrecepten en labuitslagen opvragen. Zo verminderen we de werkdruk voor onze zorgverleners en geven we patiënten regie over hun eigen zorg.

Arts en Zorg focust zich op autonomie voor zorgverleners en geeft hen de mogelijkheid eigen ideeën in te brengen ter verbetering van de zorg. Hiervoor starten we allerlei projecten, zoals teleconsultatie, cardiologisch consult op de praktijk en langere consulttijden.

Waarneming of in loondienst

Je kunt op verschillende manieren werken bij Arts en Zorg. Je kunt bij ons in loondienst, aan de slag als vaste waarnemer of af en toe wat waarneemdiensten invullen. Wij bieden je een werkplek die bij jou past, voldoet aan jouw wensen en leerdoelen en waarin je je optimaal kunt blijven ontwikkelen.

Focus op de patiënt

Als zorgverlener houd je je graag bezig met waar het écht om draait: het bieden van de best mogelijke zorg aan patiënten die hun vertrouwen in jou stellen. Alle zaken die horen bij je praktijkvoering, zoals ICT en (zorg)administratie, leiden af van dit ultieme doel. Arts en Zorg ‘ontzorgt’ jou als zorgverlener bij onze praktijk, zodat jij je kan focussen op dat wat het allerbelangrijkste is. Datgene waarom je de zorg in gegaan bent. Goede patiëntenzorg.

Hoe we dat doen? In Utrecht zit onze ondersteunende staf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de financiële afdeling, HR afdeling en de afdeling zorgcontractering. Zij houden zich onder andere bezig met het betalen van facturen, het werven van nieuwe collega’s en afspraken met zorgverzekeraars. Het doel van de ondersteunende staf? Onze zorgverleners zo goed mogelijk helpen zodat zij onze patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen! Onze ondersteunende staf stelt zich in deze video graag aan je voor.

Wie kan je beter vertellen hoe het is om bij Arts en Zorg te werken dan onze collega’s?

Huisarts bij Arts en Zorg: ‘Ideeën voor verandering worden serieus genomen’

Hoe is het om als huisarts te werken bij Arts en Zorg? Nou, volgens Sofie heel leuk! Zij werkt als waarnemend huisarts bij Arts en Zorg en vind het fijn dat ze als zzp’er toch veel continuïteit en inspraak op beslissingen heeft.

Werkdruk verlagen en tijd winnen met LEAN

De werkdruk is hoog in de zorg. Dat kwam opnieuw naar voren toen wij in gesprek gingen met onze medewerkers. Een manier om deze werkdruk te verlagen is LEAN.

Wat maakt werken in een gezondheidscentrum zo leuk?

Als zorgverlener heb je de mogelijkheid om op verschillende manieren je beroep uit te oefenen. Maar wat maakt werken in een gezondheidscentrum nu zo leuk? We hebben 7 redenen voor je op een rijtje gezet.