Vacatures POH-GGZ

Hier vind je alle openstaande vacatures voor POH-GGZ bij Arts en Zorg en GZA. Ben jij communicatief sterk en begeleid jij graag patiënten op een betrokken manier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de onderstaande vacatures.

POH-GGZ in Noord-Holland, Den Helder en Alkmaar

Als POH-GGZ voor GZA maak je deel uit van een team van zorgverleners dat vanuit verschillende disciplines eerstelijnszorg aanbiedt in het asielzoekerscentrum. Ga in consult met patiënten, help hen met psychologische vraagstukken en geef groepstrainingen in het teken van het versterken en veerkrachtig maken van asielzoekers.

➡️ Bekijk de vacature

POH-GGZ in Rijswijk

Als POH-GGZ voor GZA maak je deel uit van een team van zorgverleners dat vanuit verschillende disciplines eerstelijnszorg aanbiedt in het asielzoekerscentrum. Ga in consult met patiënten, geef groepstrainingen in het teken van het versterken en veerkrachtig maken van asielzoekers en sta ze bij bij psychische problematiek. 

➡️ Bekijk de vacature

POH-GGZ in regio Zuid-Limburg

Werken als POH-GGZ voor GZA houdt in dat je deel uitmaakt van een team van zorgverleners dat verschillende disciplines eerstelijnszorg aanbiedt in het asielzoekerscentrum. Ga in consult met patiënten, help hen bij psychische vraagstukken en geef groepstrainingen in het teken van het versterken en veerkrachtig maken van asielzoekers. 

➡️ Bekijk de vacature

Ben je op zoek naar een vacature binnen een ander vakgebied? Bekijk dan hier ons volledige vacature overzicht. Ook als er op dit moment niks tussen staat dat bij je past komen we graag met je in contact. Samen vinden we een plek die bij je past en aansluit bij je wensen en leerdoelen. Drinken we binnenkort een kopje koffie?