Waarom werken bij Arts en Zorg?

Bij Arts en Zorg staan onze medewerkers en patiënten vooraan. Met gezellige hechte teams, creëren we een fijne werkomgeving voor jou. Je krijgt de voordelen van een grote organisatie, maar in je dagelijkse werkzaamheden werk je in een kleiner team op de praktijk. Daarnaast bieden we zorg aan veel verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld zorg aan asielzoekers via zusterbedrijf Gezondheidszorg Asielzoekers Nederland (GZA).

Zorg van de toekomst, in samenwerking met zorgverleners

We zijn druk bezig met innoveren en ontwikkelen van de zorg. Hierbij spelen de ervaringen van onze werknemers in onze praktijken een belangrijke rol. Online bieden wij al veel mogelijkheden voor patiënten: chatten met doktersassistenten, videoconsulten en online afspraken, herhaalrecepten en labuitslagen opvragen. Zo verminderen we de werkdruk voor onze zorgverleners en geven we patiënten mogelijkheden om hun eigen zorg te regelen.

Arts en Zorg focust zich op autonomie voor zorgverleners en geeft je de mogelijkheid eigen ideeën in te brengen ter verbetering van de zorg. Hiervoor starten we allerlei projecten, zoals teleconsultatie, cardiologisch consult op de praktijk en langere consult tijden.

Focus op de patiënt

Als zorgverlener houd je je graag bezig met waar het écht om draait: het bieden van de best mogelijke zorg aan patiënten die hun vertrouwen in jou stellen. Alle zaken die horen bij je praktijkvoering, zoals ICT en (zorg)administratie, leiden af van dit ultieme doel. Wij ‘ontzorgen’ jou als zorgverlener bij onze praktijk, zodat jij je kan focussen op dat wat het allerbelangrijkste is. Datgene waarom je de zorg in gegaan bent. Goede patiëntenzorg.

Verschillende doelgroepen

Arts en Zorg heeft 20 reguliere gezondheidscentra, verspreid over Nederland. Wij bieden in onze gezondheidscentra vernieuwende, klantgerichte geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 600 collega’s voor 146.000 patiënten. Daarnaast bieden we ook zorg aan alle asielzoekers in Nederland. Op bijna elk asielzoekerscentrum (azc) is een gezondheidscentrum aanwezig. Hier werken een praktijkverpleegkundige, poh-ggz en een doktersassistent. De huisarts houdt een aantal dagdelen per week spreekuur. De communicatie met de asielzoeker gaat via de tolk. Er is een diversiteit aan culturen, je ziet sommige tropische ziekten. Daarnaast krijg je ook vaker te maken met GGZ-problematiek.

Klinkt interessant?

We komen graag met je in gesprek. Bekijk onze vacatures. Vind je geen vacature die bij je wensen past? Ook dan komen we graag met je in contact! Stuur een e-mail naar sollicitatie@artsenzorg.nl, dan drinken we samen een kopje koffie. Wij bieden je een werkplek die bij jou past, voldoet aan jouw wensen en leerdoelen en waarin je je optimaal kunt blijven ontwikkelen.